CITY CHIC: SALON JOLIE IN EEN GROEN EN GOUD INTERIEUR

De ultieme kleurencombi voor de woonstijl City Chic is zonder twijfel: groen met goud. Deze combinatie is levendig en chique tegelijk, waardoor je een ontzettend stijlvol interieur kunt creëren. De kunst is om de juiste items en materialen te gebruiken. We helpen je graag een eindje op weg!   

Groen en goud: dé kleurencombinatie voor een City Chic interieur

De kleur groen kom je veel tegen in bossen, weilanden en parken. Deze kleur geeft daarom een gevoel van ontspanning. Goud wordt juist geassocieerd met luxe en rijkdom door de sprankelende en warme uitstraling. Gebruik groen voor de grote elementen zoals de muur en de bank en neem goud als accentkleur. In deze set zorgen de salontafel set, de wanddecoratie, de hanglampen, de theelichthouders en het tapijt voor de gouden touch. Uiteraard mag een grote groene kamerplant niet ontbreken! Door meubels en woonaccessoires in groen en goud samen te stellen, realiseer je dus een ontspannen en luxe interieur.

Driezitssalon Jolie

Niet alleen de perfecte kleurencombinatie van groen en goud, maar ook de juiste materialen zorgen voor een chique uitstraling. Driezitsbank Jolie in Adore Hunter is een prachtige velvetbank met dubbele rugkussens en bijpassende hocker. De diepgroene kleur van de bank, staat mooi in contrast met het Room108 maatwerktapijt Marino in kleur 69. Dit hoogpolige tapijt heeft, net zoals de velvet bank, een mooie glans waardoor ze helemaal passen bij de City Chic stijl!

bank Jolie Adore Hunter
moodboard bank Jolie Adore Hunter

Op de foto: Salon Jolie, Maatwerktapijt Marino kleur 69

9-gedachten over "CITY CHIC: BANK JOLIE IN EEN GROEN EN GOUD INTERIEUR"

 1. Mandy Ouwerkerk zegt:

  Goedemiddag,

  Ik wil graag weten welk behang jullie hier hebben gebruikt? Ik heb deze kleur bank in het model Victoria besteld en wil graag deze stijl een beetje aanhouden.

  Met vriendelijke groet,

  Mandy Ouwerkerk

 2. Thijs zegt:

  Hoi ziet er mooi uit dit interieur en het behang, ook de donkere muren lijkt tegen het zwart aan te zitten, erg mooi wat is de kleur code hiervan? Groet Thijs

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *