We zijn op bezoek bij Demy. Zij woont samen met Hilko en hun kat Boelie in een oude verbouwde boerderij uit 1947 in de Wilgen. En geloof ons, dit wil je zien!

moderne lichte inrichting met elementen van vroeger

HOEKSALON VICTORIA MET EEN ACTIEVE ZIT EN OM TE LOUNGEN

“We hebben de salon gekocht bij Room108 Amsterdam, maar ik hoorde dat er pas ook een winkel is geopend in Leeuwarden. Dat had wel een stuk dichterbij geweest”, lacht Demy.  Middenin de woonkamer van de boerderij van Demy pronkt Room108 hoekbank Victoria in Lund Natural. “Een echte plofsalon die er toch strak uitziet. We hebben wel extra lendenkussens besteld. Dat is niet standaard bij de Victoria, maar vonden wij wel fijn. Zo kunnen we zowel een actieve als een lounge zit creëren in onze salon.”

Demy krijgt regelmatig complimenten over haar Victoria salon. “De salon komt natuurlijk ook vaak voorbij op mijn Instagramkanaal en dan krijg ik er leuke vragen en opmerkingen over.”

MODERNE BOERDERIJ MET BEHOUD VAN VROEGER

Ondanks de moderne en hotel chique inrichting en sfeer zijn ook oude elementen van de woonboerderij gebleven. “Denk hierbij aan de vier houten gebinten in de woonkamer en de oude schuurdeur die we hebben behouden. Daarnaast ook de ramen met roedes erin.”

Kijkend naar de toekomst, heeft Demy nog een aantal wensen. “Het hele dak moet worden vervangen. Zwarte dakpannen in plaats van rode. En misschien wordt de buitengevel ooit nog eens wit gemaakt.” Wij geloven erin dat het ook buiten een plaatje zal gaan worden! Wil je meer zien van deze prachtige woonboerderij? Volg Demy dan op Instagram: @woonboerderij_1947.

 

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.