We kijken binnen in de lichte, eclectische woning van Ilse. Zij woont samen met haar man en twee kinderen in Son en Breugel. Elementensalon Bibi is het middelpunt van het toffe interieur.

FVP_9494.kopie

EEN RUSTIGE BASIS MET OPVALLENDE DETAILS

Zodra we de woning van Ilse binnenstappen zijn we direct onder de indruk. De woning heeft toffe hoekjes met gave details. “Wij wonen hier nu bijna 4 jaar”, vertelt Ilse. “We kochten het huis als nieuwbouwwoning en zijn dus de eerste bewoners. Hierdoor hebben we alles zelf kunnen inrichten en samenstellen!” Dat er goede keuzes gemaakt zijn, is zeker te zien. Ilse vertelt enthousiast verder: “Ik hou me graag bezig met het interieur en doe dit graag zelf. Al vind ik het soms wel moeilijk om de juiste keuzes te maken. In de basis verplaatsen we niet veel, enkel de accessoires veranderen zo nu en dan.” Haar inspiratie haalt Ilse van onder andere televisieprogramma’s en interieuraccounts op Instagram. Wij zijn helemaal weg van de kleurrijke samenstelling en toch rustige sfeer welke hangt in de woning!

DE ZOEKTOCHT NAAR DE PERFECTE ELEMENTENSALON

De elementensalon Bibi is (samen met de lange eettafel om lekker met vrienden te tafelen) het favoriete item van Ilse, wat wij helemaal begrijpen! “De salon is precies waar wij naar opzoek waren, de zoektocht was niet makkelijk en in de winkel zijn wij perfect geholpen”, vertelt ze. “Mijn broer had een salon gekocht bij Room108 Eindhoven, waardoor wij hier ook zijn gaan kijken. Wij zijn toen super geholpen door Yenthe, maar vonden toen nét niet waar wij naar opzoek waren. Wel gaf zij aan dat er een elementensalon in de collectie zou komen. Na een half jaar werden we gebeld door Yenthe, de perfecte salon voor ons zou binnenkort te bewonderen zijn in de showroom. Wij waren nog steeds opzoek en zijn toen naar de winkel in Eindhoven gegaan. Samen met Yenthe hebben we de salon Bibi samengesteld en wij zijn hier super tevreden over!” Wat een leuk verhaal en een fijne service! Ilse en haar man kozen voor de stof Lund Lightgrey, een perfect match.

FAVORIETE LOUNGE- EN ZITPLEKKEN

Op de vraag of de salon goed bevalt reageert Ilse als volgt: “We hebben de salon sinds november en deze bevalt heel goed! Het is echt een loungesalon en door de losse elementen en verschillende hoekjes zijn de mogelijkheden enorm. Onze zoon zet soms de hockers tegen de zittingen aan om languit met vrienden te chillen!” Het favoriete plekje van Ilse is de zitting bij de achterdeur, daar staat ‘s ochtends het zonnetje lekker op. Ideaal om daar een lekker kopje koffie te drinken en de dag rustig op te starten. “Tot nu toe hebben we nog niet veel veranderd aan de opstelling van de elementen, misschien wil ik ooit een element verplaatsen naar het hoekje waar nu de paarse fauteuil staat. Verder heb ik niet veel andere wensen voor onze woning, omdat het nieuwbouw is is alles wel naar wens. Het enige is misschien nog een ander tv-meubel!”

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.