We kijken binnen bij Melanie en haar vriend Rens in Reusel. Ondertussen wonen ze hier alweer een jaar. En, Melanie heeft ook een eigen kapsalon aan huis.

binnenkijken in een sfeervolle woning, beige bank Sophie Room108 met rond vloerkleed.

Modern warme woning

De modern warme woning van Melanie en Rens straalt veel sfeer uit en voelt heel huiselijk. “Het huis was nieuw toen wij het kochten, er is dus niet veel veranderd” vertelt Melanie. “We hebben het allemaal wat meer aangekleed en ingericht in onze eigen stijl.” In de woonkamer staat de prachtige Room108 bank  Sophie. Melanie en haar vriend wonnen het bedrag van de bank terug door mee te doen aan onze style & winactie!

Stylen en combineren

Melanie vindt het leuk om bezig te zijn met de styling. “Ik vind het leuk om het huis te stylen, maar soms vind ik het wel lastig om de goede combinatie te vinden! Inspiratie haal ik vooral van social media.” Wij vinden dat het combineren erg goed gelukt is en de items in huis matchen goed met elkaar! “Accessoires en kleine dingen in huis veranderen we regelmatig, een leuke bezigheid vind ik dat”, vertelt Melanie enthousiast. Haar favoriete items zijn de prachtige salon en de kamerplanten.

Room108  hoeksalon Sophie

Dat de hoekbank één van Melanie haar favoriete items in huis is snappen wij helemaal! Bank Sophie in de stof Trust Beige 05 straalt in de woonkamer en matcht helemaal qua stijl en kleur. Melanie en Rens kochten de bank bij Room108 & Gusj Market op Strijp-S in Eindhoven. “De bank is zó mooi, we hebben gekozen voor een lichte tint. Hij bevalt super goed en zit heerlijk! We hebben de bank vanaf december 2021, maar ziet er nog als nieuw uit.” Het liggedeelte is favoriet bij Melanie en Rens, ideaal om lekker te chillen en tv te kijken. “Iedereen die bij ons bezoek komt, vraagt ook waar de bank vandaan komt en wil altijd even voelen aan de mooie stof.” Helemaal begrijpelijk toch!?

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.