We kijken binnen in de moderne woning van Linda. Zij woont sinds oktober 2021 met Pieter in hun verbouwde woning in Bodegraven wat erg huiselijk en modern aanvoelt.

Moderne woning: binnenkijker hoekbank carmen in een beige stof

Een rustige moderne woning en interieur

Bij binnenkomst geeft de moderne woning en het interieur direct een heel rustige, open en warme sfeer. Linda vertelt dat zij, op de vloer na, hun hele woning hebben gestript en naar eigen wens weer hebben opgebouwd. De vloer werd het uitgangspunt voor de verbouwing. “Onze woonstijl is eigenlijk niet in één woord te omschrijven, het is modern en rustig maar ook warm en huiselijk.” salon Carmen van Room108. En extra leuk, hiervan wonnen Pieter en Linda het aankoopbedrag terug omdat zij hebben meegedaan aan de winactie.

En inderdaad, het interieur klopt en vormt één sfeervol geheel. Linda vindt het erg leuk om zelf te stylen. “De basis blijft het zelfde, maar de accessoires veranderen regelmatig. Sowieso zorg ik altijd dat er een bos verse bloemen in huis staat.”

Een ideale sofa

Volgens Linda zijn anderen vaak complimenteus over de inrichting van hun huis, maar vooral ook over hun sofa. De inspiratie voor hun woning kwam van Pinterest, omdat zij het huis kochten tijdens de lockdown. Gelukkig gingen de winkels na een tijdje weer open zodat ze niet meer alleen afhankelijk waren van de mooie plaatjes op internet.

Pieter en Linda kochten de bank bij Room108 in Rotterdam. Ze kwamen een hoeksofa tegen op internet. “Pieter liet mij een erg mooie sofa zien, dit was salon Gigi van Room108. We zijn gaan kijken in de showroom en van het een kwam het ander.” Uiteindelijk kozen ze niet voor salon Gigi maar werd het Carmen. salon Carmen paste nog beter bij de wensen van het jonge stel wat betreft uitstraling en zitcomfort en ook de lendenkussens waren een pluspunt. Qua kleur moest deze matchen met het behang en waren ze op zoek naar een lichte kleur, om het geheel niet te donker te maken. Het werd de stof Bloq in kleur Beige 05.

“De salon is ideaal om er s ’avonds lekker samen in te ploffen, maar ook om gezellig met vrienden een avondje te borrelen.”

Wens voor de toekomst

Voor de toekomst zou er misschien een wens zijn om uit te bouwen. “Je moet iets te wensen hebben voor een toekomstbeeld. Het zal óf uitbouwen zijn óf verhuizen naar een andere woning.” Maar voorlopig zitten Linda en haar man Pieter nog helemaal op hun plek in Bodegraven.

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.