We mogen binnenkijken in de sfeervolle woning waar Jenny samen met haar man en zoontje van 13 woont. Het huis is gelegen in Hoef en Haag dichtbij Utrecht.

Een lichte bank met bruine sierkussens en een dekentje op het voeteneinde.

Nieuw droomhuis

In 2020 zijn ze verhuisd naar hun huidige woning. Dit was in de coronatijd en dat maakte het niet makkelijk om een aannemer te vinden. Ook zaten ze met de deadline van hun vorige huurwoning waardoor ze snel knopen moesten doorhakken. “Daarna moesten we ook nog wachten op de meubels. Het duurde allemaal even”, vertelt Jenny.

Gevoel en passie voor styling

“Ik hou van stylen! Ik heb net de opleiding interieurontwerper afgerond. Als ik mijn interieur stijl zou moeten omschrijven, dan is dat japandi en chique maar tegelijkertijd warm.” Volgens Jenny is de salon het belangrijkste item in haar woonkamer. “Een goede zithoek met een relaxsalon.”

Binnenkijker zit op de bank in haar warme interieur met beige tinten.

Zoektocht naar de nieuwe bank

Jenny heeft haar salon gekocht bij Room108 in Eindhoven. “De service was top! We zijn alle salons afgelopen en telkens vertelde de verkoopster alle informatie.” Uiteindelijk heeft ze gekozen voor hoeksalon Nadine, een strakke salon met dubbele rug- en zitkussens. “Deze kozen we door de minimalistische en luchtige uitstraling. En de kleur pas helemaal bij ons huis” Jenny koos voor hoeksalon Nadine in de stof en kleur Mito Beige.

Ze vertelt dat ze al veel vragen gehad heeft over de salon “Ik heb de salon ook eens op Instagram gepost en kreeg van vrienden en kennissen berichtjes over waar ik de salon had gekocht. Uiteraard heb ik ze doorverwezen naar Room108!”

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.