We komen volledig in de vakantiesferen als we binnenkijken in deze prachtige vakantievilla op het zonnige Curaçao. Wie weet wordt dit jouw volgende vakantiebestemming!

Bank tegenover televisie in vakantiewoning

VAKANTIEHUIS IN DE VERHUUR

Op het prachtige Curaçao is een heerlijke villa omgetoverd tot het luxe vakantiehuis van Stephan. Een mooie plek met vrij uitzicht en waar altijd een briesje doorheen waait. “We hebben er een fijne luxe plek van gemaakt waar we zelf graag verblijven als we op Curaçao zijn, maar als we er zelf niet zijn bieden we de woning als vakantievilla aan. Mooie dingen moet je immers delen!”, zo vertelt Stephan trots over zijn woning.

STRANDGEVOEL

“Omdat de woning op Curaçao staat, waar het bijna altijd mooi weer is, wilde ik een lichte, ‘beachy’ vibe creëren die toch warm en luxe aanvoelt. Een bank is één van de meest bepalende factoren hierin en de bank die wij gekozen hebben heeft het allemaal. Hoeksalon Claire oogt lekker licht en luchtig, maar tegelijkertijd straalt de bank warmte, geborgenheid en luxe uit!” En dat kunnen wij natuurlijk alleen maar beamen.

VAN NEDERLAND NAAR CURACAO

Stephan kocht hoeksalon Claire bij Room108 Amsterdam. In Nederland dus, net zoals de rest van de complete inboedel. “Vervolgens is alles met een boot vervoerd naar Curaçao. Je moet een maand geduld hebben maar dan is het een cadeautje om al die mooie spullen die je hebt verzameld uit te pakken aan de andere kant van de wereld”, zo vertelt Stephan over het transport van alle nieuwe meubels. De keuze voor hoeksalon Claire was trouwens zo gemaakt. “Ik was op zoek naar een modulaire salon zodat ik de ruimte zo goed mogelijk kon benutten. In mijn online zoektocht kwam Room108 voorbij en daar zag ik online al dat de kans groot was dat we daar zouden gaan slagen. Eenmaal binnen waren we meteen verkocht. De salon zat heerlijk, had een luxe uitstraling en het allerbelangrijkste: we konden de opstelling precies zo kiezen zodat de ruimte voor de zithoek volledig benut zou worden. Niet te groot, niet te klein maar gewoon perfect. Ook de prijs vonden we verrassend, in positieve zin.”

VAKANTIE NAAR CURACAO

Wij vinden het ontzettend leuk om te zien dat onze salon zelfs op Curaçao zo populair is én helemaal tot haar recht komt in zo’n luxe villa. Wil je deze salon op deze plek eens in het echt bekijken, of gewoon heerlijk genieten van een prachtige vakantie op Curaçao? Je boekt een vakantie naar Villa Bon Vista via www.villabonvista.nl.

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.