We kijken binnen in het cosy japandi interieur van Ashley. Zij woont samen met Bob in een mooie nieuwbouwwoning in Nuenen.

Lichte bank in een japandi interieur

EEN CASCO WONING OMTOVEREN TOT EEN EIGEN PLEK

Wij komen binnen in de toffe en sfeervolle woning van Ashley. Zij woont hier sinds 2020 samen met haar vriend Bob. “We woonden eerst in een appartement aan een drukke weg. We waren al een tijdje aan het zoeken naar een eengezinswoning met tuin. Eindelijk kwamen we dit project tegen waar we ons voor hebben ingeschreven. De woning werd casco opgeleverd, maar we hadden op voorhand al een heel plan uitgedacht over de inrichting, de kleuren en het materiaalgebruik”, vertelt Ashley. “Wij hebben alles zelf gedaan, met uitzondering van de keuken en badkamer. Do-it-yourself-projecten vinden we ook erg leuk, zo hebben we bijvoorbeeld de eetkamerbank en de inbouwkast volledig zelf ontworpen en gemaakt!” Het is te zien dat dit ook echt het ding is van Ashley, zij is zelf interieuradviseur. De woning is prachtig ingericht en het is een mooi geheel!

HOEKBANK CLOË, EEN PRACHTIG EXEMPLAAR

In de woonkamer pronkt salon Cloë van Room108, een perfecte match met de cosy japandi stijl van het interieur. De zithoek is ook de favoriete plek in huis. Ashley vertelt meer over de hoeksalon: “Wij hebben onze salon aangekocht bij Room108 Eindhoven, waar we op handen en voeten zijn gedragen door Yenthe. Het gesprek in de winkel was erg fijn en onwijs leuk. Yenthe nam de tijd en besprak alle mogelijkheden van de collectie met ons. Voorheen hadden we een plofsalon, wij wilden nu gaan voor een strakkere salon met strakke kussens.” In de winkel in Eindhoven is hun oog gevallen op bank Cloë, in een velours stof: Seven Shitake. “Wij wilden niet voor een standaard beige stof gaan, de kleur Shitake is nét even anders en past perfect bij onze stijl. De stof is ook nog eens hufter-proof en daarnaast hebben wij ook nog extra garantie door middel van het 108% SAFE pakket, wat ideaal is!”

FAVORIETE PLEKJE EN TOEKOMSTIGE WENSEN

Het favoriete plekje in huis is, zoals eerder benoemd, de zithoek met hoeksalon Cloë. “Het is een heerlijke salon, we zitten er ook graag met visite. De salon zit zelfs zo lekker dat we er liever eten dan aan tafel! De longchair is favoriet na een dagje werken” vertelt Ashley enthousiast. “Ik heb de salon ook eens gepost op Instagram, ik kreeg toen ontzettend veel reacties en vragen waar deze vandaan komt. Uiteraard heb ik ze allemaal doorgestuurd naar Room108!😉”

Of Ashley en Bob nog wensen hebben voor de toekomst in huis? Jazeker! Ze willen de zolder nog aanpakken en hier een dakserre en ligbad plaatsen. Hier komt dan ook de slaapkamer. Een heel project dus. “Daarnaast blijf ik regelmatig lekker schuiven en wisselen met accessoires en meubels, heerlijk vind ik dat!”, aldus Ashley.

ingezoomd beeld van beige hoekbank in sfeervolle woonkamer

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.