We mogen binnenkijken in het appartement van Niek in Eindhoven. Het appartement heeft een stoere en hotel chique uitstraling.

Binnenkijken met hoekbank Annabelle in een grijze velvet stof. Hotel chique interieur met zwarte en gouden accessoires.

ALLES ZELF BEDACHT

Het appartement dat Niek een jaar geleden kocht is van zijn opa geweest. “Ik heb het appartement leeggehaald en samen met mijn vader heb ik alles opgeknapt. Er ligt een nieuwe vloer in en alles is geschilderd. In mijn hoofd had ik al een beeld van hoe de inrichting eruit moest zien. Voor inspiratie heb ik veel op social media gekeken en ik ben bij verschillende woonwinkels langs geweest. Het was uiteindelijk best spannend of alles bij elkaar zou passen maar ik ben heel blij met het eindresultaat!”, lacht Niek.

 

STOER EN MODERN MET GOUDEN DETAILS

Het interieur van Niek is stoer en modern, de gouden details geven het interieur een hotel chique touch. “De stijl van Eric Kuster vind ik erg gaaf, maar niet voor in mijn eigen appartement. Het is net teveel kitsch en glans maar de gouden details zie je er wel uit terug”. Dat Niek het leuk vindt om bezig te zijn met zijn interieur, is zeker te zien. Hij is niet de enige. “Mijn vriendin vindt het leuk om mee te denken. Het zwarte koraal in de kast en het Supreme boek op tafel heb ik van haar gehad en vind ik hele gave items”.

DE PERFECTE SALON

Niek kocht Hoeksalon Annabelle in de winkel in Eindhoven. “Ik wist al dat ik een L-opstelling wilde omdat dit het beste in de ruimte past. De salon oogt ruim en open doordat het loungegedeelte aan de raamkant zit. Toen ik dit model zag in de winkel, was ik gelijk verkocht!”. Niek koos voor de stof Adore Clay 87. “Ik had al in mijn hoofd wat voor stof ik wilde. Dit was toevallig een nieuwe stof dus dat vond ik extra speciaal”.  Niek vertelt dat hij nog steeds erg tevreden is over de salon. “Echt een hele fijne salon. De stof is zacht en de kussens zitten heerlijk”.

INTERIEURPLANNEN VOOR DE TOEKOMST

In de toekomst heeft Niek nog twee projecten op de planning staan. De keuken is nog de oude keuken van zijn opa, die zou hij graag vernieuwen. Het tweede project dat hij nog onder handen wil nemen is de gang. “Het is nu een witte lege gang waar ik echt een eyecatcher van wil maken, aangezien dat de plek is waar mensen binnenkomen” zegt Niek. We zijn ervan overtuigd dat dit zeker gaat lukken, want prachtig is het nu al!

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.