We kijken binnen in de woning van Ilse en haar vriend Jesse, zij wonen sinds juli 2022 samen in Vlijmen.

Beige hoekbank met comfortabele kussens en ronde salontafelset . Binnenkijken bij Ilse.

Natuurlijke elegante woning

We stappen binnen in de natuurlijke, elegante woning van Ilse en haar vriend Jesse. Het interieur is chic, modern en heeft aardse tinten. Wij zijn direct onder de indruk! In de mooie woonkamer is Room108 hoeksalon Annabelle het middelpunt.

Grote verbouwing

Ilse vertelt ons dat er 9 maanden is verbouwd voor zij introkken in de woning. “Het hele interieur van de woning is flink veranderd. Er zijn muren uitgebroken, ruimtes zijn gewisseld en ga zo maar door. We hebben alles zelf gedaan met hulp van familie en vrienden!” De woning is echt prachtig en het lijkt bijna nieuwbouw te zijn. Alles matcht en de kleurencombinatie klopt.

“Sinds ik het me kan herinneren, ben ik al bezig met interieur. Ik was altijd al regelmatig mijn slaapkamer aan het veranderen en mijn tekeningen van toen ik nog jong was, waren vaak plattegronden van huizen en interieurs”, vertelt Ilse enthousiast. “Deze passie is nooit weggegaan en ik ben graag bezig met de styling van ons huis. Dat Jesse en ik dezelfde smaak hebben, maakt dat een keuze bij ons vaak snel gemaakt is. En des te leuker is dat ik daardoor mijn ideeën ook de vrije loop kan laten, waarin Jesse mij vaak vrij laat, met af en toe waar nodig even de rem erop 😉.” Soms haalt Ilse inspiratie van Instagram, maar het meeste komt vanuit haar eigen visie. Ilse heeft zelf ook een toffe Instagrampagina van hun huis waar ze regelmatig mooie foto’s deelt: @interior.elf.

Hoeksalon Annabelle

Ilse haar favoriete item in huis, naast het behang en de accessoires die het interieur afmaken, is zonder twijfel Room108 hoeksalon Annabelle. Deze kochten zij bij Whoon in Oisterwijk. “De eerste keer dat wij bij Whoon kwamen, zagen we deze hoeksalon staan in de showroom. Wij hebben toen niet meer verder gezocht want het was precies waar we naar op zoek waren”, vertelt Ilse. “Niet alleen de mooie looks van de salon, maar ook zeker het comfort is perfect. Wat ook heel fijn is is dat je er door de Annabelle hocker, die wij er los bij kochten alle kanten mee op kunt en de opstelling makkelijk kunt veranderen.” De salon Annabelle is hier uitgevoerd in de stof Mine Shell 196, een perfecte match met de aardse tinten in huis. “Het is een veelzijdige kleur en deze matcht heel makkelijk met eigenlijk alles”, bevestigt Ilse ook.

Op de vraag of er nog speciale wensen zijn voor de toekomst reageert Ilse als volgt: “Ik denk dat je in een huis nooit echt klaar bent, in mijn geval tenminste. Mijn omgeving zal er dan ook mee in stemmen als ik zeg dat ik mezelf niet zou zijn, als ik niet volgende maand weer een nieuw plan heb bedacht. Is het één klaar, komt er wel weer wat nieuws in me op, soms tot het irritante toe! Maar buiten deze tik van mij, zijn we meer dan blij met wat we nu van ons eerste huis hebben weten te maken!”

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.