Ben je dol op het kijken van films of series, maar wil je niet (altijd) de deur uit? Haal de bioscoop naar je eigen huis en creëer een thuisbioscoop. Ingericht in jouw favoriete interieurstijl en natuurlijk met een heerlijke zithoek.

Lichte driezits bank diepe zit met kussens, plaid en gouden tafeltjes

Languit op de bank

Bij het inrichten van je eigen thuisbioscoop denk je misschien aan de welbekende stoffen rode stoelen, maar dat kan écht anders! Met loungebank Annabelle creëer je een stijlvolle én relaxte plek voor het bekijken van jouw favoriete film. Vooral met de Annabelle lazy, een longchair met een diepte van 175 cm. Door meerdere longchairs van model Annabelle aan elkaar te koppelen, ontstaat er één grote bank om heerlijk in te relaxen. De Annabelle tripe lazy bijvoorbeeld, hier afgebeeld in de stof Silent Natural.

Stijl je thuisbioscoop helemaal af

Stijl je loungebank af met mooie accessoires of met extra element ‘in between’. Met dit element creëer je als het ware een ruimte tussen de verschillende zitonderdelen van je loungebank. Met een dienblad erop is dat de ideale plek om je drankje op te zetten. En je bakje popcorn natuurlijk 😉 Een groot (televisie)scherm en een geluidsinstallatie maken de ruimte helemaal af!

Ook een loungebank bij jou thuis?

Ben je benieuwd hoe zo’n loungehoek bij jou thuis zou staan? Deze mensen gingen je voor! Bekijk ons lookbook voor meer inspiratiefoto’s van onze banken bij klanten thuis.