CITY CHIC: LOVESEAT EN HOCKER ADÉLE VORMEN EEN ELEGANTE SET

Onlangs is ons nieuwste model Adéle toegevoegd aan de Room108 collectie én met succes! De Adéle is een elegant model dat nu al enorm populair is. In deze set is de Adéle uitgevoerd als loveseat met bijpassende kussens en hocker. Maar dat is nog niet alles, want Adéle is er ook als tweezitssalon! Wellicht heb je tweezitssalon Adéle al eens voorbij zien komen op onze social media kanalen. Binnenkort laten we hier graag meer over zien!

Loveseat en hocker Adèle

Loveseat en hocker Adèle is op zichzelf al een plaatje én net weer even anders dan onze andere modellen dankzij de ronde vormen. Zoals altijd is ook de Adèle verkrijgbaar in meer dan 700 kleuren en verschillende soorten stoffen. Wanneer je de loveseat en de hocker combineert, creëer je een heerlijke loungeplek om languit te relaxen. Je kunt er dan voor kiezen om de set in dezelfde stof en kleur te bestellen, of juist in een andere kleur. Wij kozen voor loveseat Adèle in Juke Khaki en hocker Adèle in Juke Taupe. Door een groot rond dienblad op de hocker te plaatsen kun je hem zelfs gebruiken als salontafel. Deze set is erg goed om een chique leeshoek mee te creëren en gezellig aan te kleden met gouden kaarsen. Daarnaast kan de loveseat prima bij een mooie salon in de woonkamer geplaatst worden om als extra zitplaats te dienen. Wat vind jij van ons nieuwe model? Laat het ons weten via Instagram of Facebook!

details loveseat Adéle
loveseat Adele met plaid
Grijze ronde loveseat met hocker en gouden accessoires

Op de foto: Loveseat Adèle

4-gedachten over "CITY CHIC: LOVESEAT EN HOCKER ADÈLE VORMEN EEN ELEGANTE SET"

  • Room108 zegt:

   Hallo Olivia, leuk dat je interesse hebt in ons model Adéle! De prijs van de loveseat in deze uitvoering (120cm Juke Khaki) is €996,- en de prijs van de hocker in deze uitvoering (100cm Juke Taupe) is €469,-. De foto’s van bank Adéle komen binnenkort online!

   • G Jalving zegt:

    Wat is de donkerste kleur die je kunt kiezen? Ik heb 2 hondjes en dan zijn deze kleuren echt te licht. Ik ben ook zeer benieuwd naar de tweezitter!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *