Commerciële tekstschrijver Engels

Werken bij ROOM108 is elke dag weer werken in een bedrijf dat nog steeds in de lift omhoog zit. Met een groothandel, een uitgebreid dealernetwerk én een heleboel verschillende collega’s die allemaal dezelfde passie voor mooie interieurs hebben, zul je je werkweek nooit hoeven te zien als eentonig. We groeien en bij groei horen betrokken mensen met lef, enthousiasme en de wil om er samen een succes van te maken.

Tijdens onze kennismaking vertellen we je graag in geuren en kleuren wat er allemaal komt kijken bij deze functie, maar we geven je hier alvast de allerbelangrijkste op een rijtje:

Deze hele leuke functie zou je bijvoorbeeld ook prima naast je studie of andere baan kunnen vervullen. Het ‘enige’ wat we van je vragen is een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Want dat is precies wat jij voor ons gaat doen: onze Nederlandse teksten vertalen naar het Engels én zelf content schrijven in de Engelse taal.

Je gaat voor ons aan de slag op basis van een 0-uren contract. De ene week stromen de vertalingen bij je binnen en de andere week is het weer wat rustiger. Zo heb jij ook de mogelijkheid om zelf je eigen tijd in te delen. Dat kan gewoon vanuit huis, maar als je liever op ons hoofdkantoor in Oisterwijk komt werken vinden we dat natuurlijk ook heel erg gezellig!

Onze arbeidsvoorwaarden zijn helder en naast het standaard rijtje over bijvoorbeeld vakantiegeld, een marktconform salaris en je reiskostenvergoeding, hebben we nog een paar extra’s voor je:

  • Je krijgt een voordeel op je zorgverzekering, want daar doen we collectief aan mee
  • Je bouwt lekker pensioen op voor je oude dag
  • Je ontvangt een leuke personeelskorting op onze nog leukere collectie
  • Je krijgt hele leuke collega’s, vol variatie en goede grappen

Mail naar hr@room108.com om kennis te komen maken. Stuur altijd je cv mee, maar jou in het echt ontmoeten vinden we nog veel leuker!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *