EEN KLEINE WOONKAMER INRICHTEN MET EEN GROENE RECHTE SALON

Een kleine woonkamer is vaak lastiger in te richten dan een grote woonkamer, omdat je iets beperkter bent in keuzes en ruimte. In een kleine woonkamer is een rechte salon meestal de beste keuze. Je kunt de woonkamer er namelijk flexibel mee inrichten en het oogt ruimtelijk. Wij laten je de groene rechte salon zien in verschillende uitvoeringen.

Groene rechte salon

Bij het kiezen van een salon is het belangrijk dat het comfort en de uitstraling passen bij je woonwensen. Wil je heerlijk loungen of juist actief zitten? Als je wilt loungen is het fijn om een diepere zit te hebben en een fluffy zitcomfort, maar als je juist een actieve zit wil dan zijn lendekussens in de rug en een stevig zitcomfort prettiger. Let hier op bij het kiezen van de salon en kom proefzitten om de verschillende soorten zitcomfort te testen.

Daarnaast is het goed om te bepalen welke uitstraling je bank moet hebben. Wil je hoge of juist lage pootjes, een brede of smalle armleuning, een vaste stoffering of juist losse kussens? En voor welk materiaal en welke kleur kies je? In onze collectie is dit allemaal mogelijk én kun je zelf kiezen uit onze stoffen, eco-leder en ledersoorten in meer dan 700 kleuren!

Een groene salon brengt op een subtiele manier kleur in huis en kan heel goed gecombineerd worden met planten die voor een frisse uitstraling zorgen. Voeg hier de accentkleur goud aan toe en je kleurenpalet is compleet. Door materiaal gebruik en het maken van bepaalde combinaties kun je je favoriete woonstijl nastreven. Om je een kleine greep uit de verschillende opties te geven, laten we je vier verschillende groene rechte banken zien.

Salon Zoë

29. City Chic Bank Zoë (groot) Cropped

Salon Zoë heeft stevige kussens en staat op lage pootjes waardoor ze een robuuste vormgeving krijgt. Salon Zoë is hier uitgevoerd als drieënhalfzitssalon in de stof Fusion en kleur Thyme met een stiknaad in de rugkussens.

Salon Jolie

15. City Chic Bank Jolie Met Sam (groot)

Salon Jolie heeft bijzondere armleuningen die van smal naar breed lopen. Je kunt op salon Jolie actief zitten door de combinatie van het zitcomfort en de lendekussens in de rug. Salon Jolie is hier uitgevoerd als tweeënhalfzitssalon met bijpassende hocker in de stof Adore en kleur Hunter.

Salon Annabelle

19. Luxury Loft Bank Annabelle Cropped (groot)

Salon Annabelle heeft brede leuningen en kussens die zijn afgewerkt met strakke randen. Annabelle is geschikt om zowel actief te kunnen zitten met lendekussens als heerlijk te kunnen loungen wanneer je de lendekussens opzij legt. Salon Annabelle is hier uitgevoerd als tweeënhalfzitssalon in de stof Adore en kleur Hunter.

Salon Claire, ook ideaal voor een kleine woonkamer 

20. Luxury Loft Bank Claire (schuin) (groot)

Salon Claire heeft een slanke look dankzij de hoge pootjes en smalle armleuningen. Salon Claire kan met en zonder lendekussens in de rug worden uitgevoerd waardoor je zowel actief kunt zitten als lekker kunt loungen. Salon Claire is hier uitgevoerd als driezitssalon in de stof Alphine en kleur Thyme.

De mogelijkheden zijn enorm

Deze salons kunnen allemaal in verschillende maten, materialen en kleuren geleverd worden. Heb je soms toch nog wat meer zitplaatsen nodig? Zet dan 1 of 2 mooie fauteuils in de zithoek of kies voor een bijpassende hocker. Zo houd je genoeg ruimte vrij om te lopen. Heb je toch meer ruimte dan je denkt? Dan zijn al deze salons er ook als hoeksalon, u-salon of leefhoek!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *