GLAMROCK: HOEKSALON VICTORIA IN EEN BLAUW MET GOUD INTERIEUR

De kleuren blauw en goud zijn een stijlvolle combinatie als je ze op de juiste manier toepast. Blauw is de meest rustige kleur en leent zich daarom het beste als hoofdkleur. Goud is juist een fantastische accentkleur om een luxe uitstraling te creëren. Je kunt ervoor kiezen om kleur op een subtiele of op een opvallende manier te verwerken in je interieur. Wij kozen voor dat laatste omdat dit perfect past binnen een glamour interieur!

Een blauw met goud glamour interieur

Hoofdkleur blauw is vooral gebruikt voor de meest opvallende items in de ruimte zoals de hoeksalon en de muren. Accentkleur goud is gebruikt voor de woonaccessoires, de salontafels en het tapijt. Om een mooi contrast te creëren zijn de gouden items tussen de blauwe kleuren in geplaatst. De woonaccessoires op de sidetable, de klok, de palm en de lamp, zorgen voor diepte tussen de blauwe muur en de blauwe salon. Het tapijt onder de hoeksalon en de hocker zorgt voor een duidelijk kleurcontrast.

Hoeksalon Victoria

De glamour look wordt versterkt door de rijke materialen zoals de glanzende stoffen van de salon, de plaid en het tapijt. Hoeksalon Victoria is in deze set uitgevoerd in Adore Indigo. Deze ruime hoeksalon heeft diepe zittingen en een zacht zitcomfort waardoor je riant kunt relaxen. Tapijt Marino is een luxe, hoogpolig tapijt dat hier is uitgevoerd in kleur 69. Dit tapijt zorgt voor een sfeervolle uitstraling, warme voeten én verbindt de meubels in het interieur met elkaar. De hoeksalon en het tapijt zijn in diverse kleuren en varianten leverbaar dus ook geschikt als je voor een subtiele look kiest!

hoekbank Victoria met hocker
hoekbank Victoria met hocker
hoekbank Victoria met hocker moodboard

Op de foto: Hoeksalon Victoria 

2-gedachten over "GLAMROCK: HOEKBANK VICTORIA IN EEN GLAMOUR INTERIEUR"

  1. Gieta zegt:

    Goedemiddag,

    Ik heb interrese in de kleur die op deze muur zit. Zou ik het exacte naam en nummer mogen ontvangen van de verfkleur. Alvast bedankt!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *