IN THE SPOTLIGHT: SALON ANNABELLE

Onze salon Annabelle is een populair model dat vele variaties kent. Daardoor past de Annabelle in vrijwel iedere woonstijl en is het een van onze populairste modellen. Wij zetten daarom deze mooie salon in de spotlight!

Het fijne comfort van salon Annabelle

Hoeksalon Annabelle heeft een goed comfort dankzij de dik gevulde zit- en rugkussens. De bijbehorende lendenkussens versterken dit comfort en geven de salon nét dat beetje extra. Omdat de zittingen en dus ook de kussens zo ruim zijn is het ook een heerlijke salon om lekker in te ploffen na een lange dag of op een luie ochtend.

Multifunctioneel model

Door de vele variaties en mogelijkheden is deze salon écht een model wat gemakkelijk past in iedere interieurstijl, van landelijk tot hotel chic. De strakke afwerking en brede armleuningen geven de Annabelle een luxe uitstraling. Er is oneindig veel mogelijk in elementen, opstellingen, stoffen en kleuren. Zo is er altijd een uitvoering welke helemaal bij jou past!

Hoekbank Annabelle met In between element in een forest groene kleur.
Hoekbank Annabelle Square lendekussens

Uit voorraad leverbaar

Wil jij heel graag een hoeksalon Annabelle in huis, maar het liefst lekker snel? Dit is door ons voorraadmodel Annabelle Square mogelijk! Deze populairste uitvoering van de Annabelle, in de afmeting 415 x 220 x 175 cm. en in de stof Mine Shell 196, leveren wij uit voorraad en daardoor hoef je niet lang te wachten op deze toffe salon.

Hoekbank Annabelle Square in een beige stof met roze decoratie
Natural Living 2301232581 Ccrr

Loungesalon Annabelle Lazy

Een speciale uitvoering is de loungesalon Annabelle Lazy. Hier kun je een riante relaxplek mee creëren en is daarmee een echte eyecatcher! De salon wordt gecreëerd door meerdere longchairs aan elkaar te koppelen en hij is er in een single, double en triple variant. Droom jij van een ware thuisbioscoop? De Annabelle Lazy leent zich hier perfect voor! Hierover schreven wij eerder al een aparte blog.

Hoekbank Annabelle Triple Lazy In Between (schuin)
Loungebank Annabelle double lazy is een bank met 2 longchair elementen en een in between element. In velvet forest Groen.
Lounge bank Annabelle double lazy, in een koperkleurige velvet stof.

Deze klanten gingen jou voor en hierdoor hebben we volop inspiratie! Nog meer foto’s gemaakt door blije klanten vind je in ons lookbook.

Annabelle Guard Beige 05 Speijers
Hoekbank Annabelle in stof Juke Taupe
Annabelle Adore Niagara 1 lookbook
Annabelle Mine Shell 196 Rotterdam (2)

2-gedachten over "IN THE SPOTLIGHT: BANK ANNABELLE"

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *