POHLED DO MODERNÍHO, DOMÁCÍHO DOMU LINDY A PIETRA

Binnenkijken in de moderne woning van Linda en Pieter. Zij wonen sinds oktober 2021 met heel veel plezier in hun compleet verbouwde woning in Bodegraven. En dat begrijpen wij maar al te goed!

Binnenkijken bij een rustige moderne woning en interieur

We worden heel gastvrij begroet door Linda. Het huis en het interieur geven direct een heel rustige, open en warme sfeer. Natuurlijk pronkt hierin bank Carmen van Room108. En extra leuk, hiervan wonnen Pieter en Linda het aankoopbedrag terug omdat zij hebben meegedaan aan de rozdávat.

Linda vertelt dat zij alles, op de vloer na, hebben gestript en naar eigen wens weer hebben opgebouwd. Bij de vloer werden de kleuren voor op de muren gekozen en vanuit daar is het interieur verder uitgekozen, doorgeborduurd op de stijl en kleuren van de vloer en het behang. “Onze woonstijl is niet in 1 woord te beschrijven, het is modern en rustig maar ook warm en huiselijk.” En inderdaad, het interieur klopt en vormt één sfeervol geheel. Linda vindt het erg leuk om zelf te stylen. “De basis blijft het zelfde, maar de accessoires veranderen regelmatig. Sowieso zorg ik altijd dat er een bos verse bloemen in huis staat.”

Hoekbank Carmen beige met afstyling
decoratie, vaas met kunsttak en kaarsen
binnenkijker eettafel en stoelen

Van inspiratie online tot dé bank in de showroom

Regelmatig krijgen Linda en Pieter complimenten over de bank en de inrichting van hun huis. De inspiratie kwam van Pinterest, omdat het huis werd gekocht middenin de lockdown. Gelukkig gingen de winkels na een tijdje weer open zodat ze niet meer alleen afhankelijk waren van de mooie plaatjes op internet.

Pieter en Linda kochten de bank bij Room108 in Rotterdam. Ze kwamen een hoekbank tegen op internet. “Pieter liet mij een heel gave bank zien, dit was bank Gigi van Room108. We zijn gaan kijken in de showroom en van het een kwam het ander.” Uiteindelijk kozen ze niet voor bank Gigi maar werd het Carmen. Bank Carmen paste nog beter bij de wensen van het jonge stel wat betreft uitstraling en zitcomfort en ook de lendenkussens waren een pluspunt. Qua kleur moest deze matchen met het behang en waren ze op zoek naar een lichte kleur, om het geheel niet te donker te maken. Het werd de stof Bloq in kleur Beige 05.

“De bank is ideaal om er s ’avonds lekker samen in te ploffen, maar ook om gezellig met vrienden een avondje te borrelen.”

 

Hoekbank Carmen beige met organisch gevormd vloerkleed
detail armleuning van beige hoekbank
detail stof van beige bank

Wens voor de toekomst

Voor de toekomst zou er misschien een wens zijn om uit te bouwen. “Je moet iets te wensen hebben voor een toekomstbeeld. Het zal óf uitbouwen zijn óf verhuizen naar een andere woning.” Maar voorlopig zitten Linda en haar man Pieter nog helemaal op hun plek in Bodegraven.

Room108 binnenkijker
detail beige hoekbank met sierkussens

Máte doma pohovku Room108 a chcete se také zúčastnit vnitřního pohledu? Podívejte se na naši nabídku!

4 myšlenky na „BINNENKIJKEN IN DE MODERNE, HUISELIJKE WONING VAN LINDA EN PIETER

  1. Ruveyda říká:

    Ik vind de eettafelbank en stoelen prachtig! Komen deze ook van Room108? Zo nee, zou ik heel graag willen weten waar ze wel vandaan komen! Alvast bedankt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *