CITY CHIC: IDEÁLNÍ TMAVĚ ZELENÁ SAMETOVÁ POHOVKA ANNABELLE

Gebruik jij de bank het liefst om heerlijk op onderuit te zakken en tv te kijken of een boek te lezen? Dan is loungebank Annabelle een perfecte match! Deze donkergroene velvet loungebank is ideaal voor in een tv-kamer, thuisbioscoop, serre of natuurlijk gewoon in de woonkamer.

Donkergroene velvet loungebank Annabelle

Een donkergroene bank is een mooie middenweg tussen neutraal en kleur. Door de donkergroene velvet loungebank te gebruiken als basis en de rest van de materialen en tinten in de ruimte hierop af te stemmen, ontstaat er een rustig geheel. Deze donkergroene velvet loungebank is ideaal wanneer je thuis echt even tot rust wil komen met een film, serie of boek, je voeten omhoog én een glas bubbels aan je zij. Deze variant van loungebank Annabelle is uitgevoerd in de velvetstof Adore Forest en met het element in between. Dit element is een handige én stijlvolle toevoeging aan je (lounge)bank. Het element is ook eenvoudig weg te halen, waardoor de twee longchairs direct aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Bovendien is deze donkergroene velvet loungebank perfect voor een tv-kamer, thuisbioscoop of ruime serre.

Maak je eigen thuisbioscoop met loungebank Annabelle

Bij een thuisbioscoop denk je misschien als snel aan de welbekende rode stoelen, maar je kunt het ook nét even anders aanpakken. Met loungebank Annabelle creëer een stijlvolle én hele relaxte plek voor het bekijken van jouw favoriete film. Ben je gezegend met een grote ruimte? Dan kun je de loungebank uitbreiden met meerdere longchairs óf juist meerdere sets neerzetten. Oja, een groot scherm met mooi beeld en een geluidsinstallatie maken je eigen thuisbioscoop helemaal compleet 😉

21. City Chic Lounge Sofa Annabelle Double Lazy Detail
21. City Chic Loungebank Annabelle Double Lazy In Between
21. City Chic Loungebank Annabelle Double Lazy Schuin
21. City Chic Loungebank Annabelle Double Lazy Moodboard

Na obrázku: Pohovka Annabelle double lazy, Tapijt Cassio 23