LUXUSNÍ LOFT: NEJNOVĚJŠÍ MODEL CLAIRE JAKO POHOVKA A ROHOVÁ POHOVKA

Een van de dilemma’s bij het inrichten van je woning is de keuze voor de bank. Kies je namelijk voor een bank of voor een hoekbank en hoe maak je de juiste keuze? Wij helpen je graag verder en introduceren ons nieuwste model Claire.

Model Claire

In deze Luxury Loft set is ons nieuwste model Claire te zien. Zoals je van ons gewend bent is Claire er, net als alle andere modellen, als fauteuil, loveseat, bankstel, hoekbank én leefhoek. In deze uitvoering zie je bank Claire en hoekbank Claire uitgevoerd in Alphine Thyme. Daarnaast is hoekbank Claire te zien met het element in between. Ben je dus helemaal weg van een van onze modellen, maar past de uitvoering op onze website of in de showroom niet in jouw woonkamer? Geen probleem! Met de vele mogelijkheden kun je jouw bank of hoekbank helemaal naar wens maken.

Kies je voor een bank of een hoekbank?

Bij het samenstellen van je interieur moet je veel keuzes maken. Daarbij hoort natuurlijk ook de keuze voor een bank, want kies je dan voor een bank of voor een hoekbank? Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om te letten op twee dingen: de ruimte en het gebruik. We leggen je graag uit waarom!

De ruimte

Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van je woonkamer. Je kunt in een grote ruimte waarschijnlijk ook een grotere bank kwijt. Heb je juist een kleine ruimte, dan is een bankstel vaak beter geschikt. Natuurlijk kun je in een grote ruimte kiezen voor een hoekbank of zelfs een leefhoek, maar je kunt ook kiezen voor twee bankstellen. Heb je juist een lastige indeling van je woonkamer? Kies dan voor een bankstel en fauteuil om de ruimte die er is optimaal te benutten.

Het is vooral belangrijk dat je een ruimte niet te vol zet, want dan lijkt het geheel kleiner. Een bankstel in een hele grote ruimte kan met de juiste styling erg mooi zijn, maar een grote hoekbank in een kleine woonkamer komt vaak minder goed tot zijn recht. Het is dus vooral belangrijk om genoeg plek om de bank heen vrij te houden, zodat je een ruimtelijk effect creëert.

Het gebruik

Daarnaast is het goed om te bedenken hoe je de bank vooral gaat gebruiken. Zit je hier vaak met visite of vind je het vooral belangrijk om lekker te kunnen loungen? Wanneer je vaak visite ontvangt, is het prettig om actief te kunnen zitten. Lendekussens zorgen ervoor dat je rechtop zit, maar als je ze op zij legt kun je ook heerlijk loungen! Past er geen hoekbank in je woonkamer, maar wil je wel het gevoel van een loungebank? Schuif dan een hocker aan je bankstel en zak lekker onderuit. Ben je gezegend met veel ruimte? Pak dan groots uit met een riante opstelling die genoeg plek biedt om op te loungen!

rohová sedací souprava Claire
rohová sedací souprava Claire
rohová sedací souprava Claire
gauč Clare
gauč Clare

Na obrázku: Rohová sedací souprava Claire, Lavička Claire, Koberec na míru Landro 24

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *