LUXUSNÍ LOFT: JAK MODRÁ PŘINÁŠÍ ODPOČINEK A LUXUS V PRŮMYSLOVÉM STYLU

Eerder schreven we al over de trendkleur bruin, maar als je houdt van een iets gedurfdere keuze dan gaan we je met deze inspiratie heel blij maken! Dé kleur die op dit moment perfect past in een luxe interieur en industriële stijl is, namelijk: blauw. Hoewel blauw de meest koele kleur is, kun je je interieur tóch sfeervol maken met een diepblauwe kleur. Dat lijkt misschien een uitdaging, is het ook, maar wel een toffe. Met deze inspiratie brengen we je graag op ideeën!

Trendkleur blauw zorgt voor een ontspannen sfeer en industriële stijl

Blauw is de kleur van de lucht en de zee en geeft daardoor vaak het gevoel van rust en vrede. Dat is natuurlijk wel zo lekker als je na een lange dag thuiskomt om eindelijk te kunnen ontspannen. Ook geeft de kleur blauw je interieur een ruimtelijk gevoel waardoor hij goed tot zijn recht komt in een industriële stijl. Bovendien zorgt deze kleur in combinatie met de basiskleuren zwart en wit voor een hele tijdloze combinatie. In deze set springt de blauwe bank Annabelle meteen in het oog, omdat deze zeer goed contrasteert voor de witte muur en het zwarte Gusj dressoir.

třímístná pohovka Annabelle
třímístná pohovka Annabelle
třímístná pohovka Annabelle
třímístná pohovka Annabelle
třímístná pohovka Annabelle

De driezitsbank Annabelle is uitgevoerd in de stof Kiss en kleur Blue 45. Door de brede leuningen en dikke rugkussens, die zijn afgewerkt met strakke randen en naden, krijgt deze bank een luxe uitstraling. Zowel de zitkussens als de rugkussens zijn goed gevuld met een zachte vulling. Op deze bank zit je dus echt als een koning(in) ;). Door juist voor een lichtblauwe bank te kiezen, steekt hij net iets meer af van de andere kleuren in de set. De donkere sierkussens met glanzende zwarte en blauwe tinten, maken de bank extra stijlvol. Nog niet genoeg van de kleur blauw? De fluwelen lampenkap en het zwart met blauwe vloerkleed maken de set compleet.

Luxury loft

Een loft interieur gaat hand in hand met een industriële stijl. Daarnaast doet een loft denken aan het leven in de grote stad. Juist door die stijl te combineren met diepblauw en luxe elementen, creëer je een verrassende sfeer die het best te omschrijven is als: Luxury Loft. Industriële elementen zoals de hoge stalen ramen, waardoor veel licht komt, de stenen wand en de betonnen vloer geven écht het gevoel van een loft. De blauwe kleuren, de rijke accessoires en het visgraatmotief in de salontafels en het bijpassende dressoir voegen de luxe toe. Wat ons betreft een gouden combi!

třímístná pohovka Annabelle
třímístná pohovka Annabelle
Na obrázku: Gauč Annabelle

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *