BINNENKIJKEN IN HET CHIQUE INTERIEUR VAN MANON

We kijken binnen in het chique huis van Manon waar hoeksofa Elena van Room108 een heel mooi plekje heeft gekregen in haar interieur.

Binnenkijken in het chique interieur van Manon

Zodra we haar spreken begint Manon direct te vertellen over haar prachtige woning. “We kochten dit huis vijf jaar geleden en hebben er al veel verbouwd”. “Zo hebben we de woonkamer en hal helemaal aangepakt. Overal is vloerverwarming en een nieuwe vloer gelegd, alles is gestuct, behangen en geverfd. Ook hebben we een cinewall geplaatst in de woonkamer en een stalen deur richting de hal. De keuken was nog prima, dus die hebben we alleen een likje verf gegeven.”

Maar dat is niet alles, want los van de indeling is het huis ook erg warm en sfeervol ingericht. “Met het stylen van ons huis, ben ik iedere week wel bezig. Met dezelfde accessoires geef ik ons interieur iedere keer weer een andere look door spullen anders neer te zetten. Dat geeft mij zoveel rust en ontspanning en ik vind het ontzettend leuk om te doen.”

Beige bank met sierlijsten en behang op de muur
Behang met zwarte en gouden accessoires

Een lichte bank dankzij de vlekkengarantie

“Onze mooie en fijne sofa hebben we gekocht bij Room108 in Eindhoven. We zijn hier ontzettend goed geholpen en de sofa is nog mooier dan ik had verwacht. De kleur en de stof matchen zo goed met alle kleuren in huis!” Bij Manon in huis schittert de Elena in de stof Silent Natural 01. in de stof Silent Natural 01. “Ondanks dat we twee honden hebben, wilde ik een lichte sofa. Het staat zo chique! En met die vlekkengarantie van 5 jaar durfde ik het ook wel aan.”

“We krijgen vaak de vraag waar onze sofa vandaan komt, het is ook echt de eyecatcher van onze woonkamer. De kamer zelf is niet supergroot, dus in verhouding staat er écht een flinke sofa. Dat vind ik ook belangrijk aan een interieur: werk met grote elementen, dan lijkt het allemaal ook een stuk groter!”

Interieur met grote beige bank en accessoires

INTERIEURSTYLISTE

Manon is opgeleid tot interieurstyliste en decoratieschilder. “Mijn hart ligt echt bij behang en daarom heb ik de stap gemaakt om een combinatie te maken van kleuradvies en het verwerken daarvan. Het begon als parttime baan, maar sinds twee jaar is het mijn fulltime job. Ik vind het onwijs leuk om te doen, vooral de combinatie van advies en het behangen én de eer die je krijgt van je werk”. En dat gevoel voor behang zie je ook echt terug in haar eigen interieur. Wat een plaatje!

beige bank met sierkussens en bijzettafel
zwart dressoir tegen muur met foto
spiegels aan muur met behang

Benieuwd naar meer foto’s van onze sofa's bij mensen thuis? Bekijk dan ons lookbook

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *