Neem een kijkje bij mensen thuis

Hoe leuk is het om even te gluren in het interieur van een ander. En heel inspirerend want door het bekijken van binnenkijkers kom je ook op ideeën voor je eigen interieur. Bekijk onze mooie woonkamers in deze rubriek en lees de verhalen van de bewoners hoe ze tot deze prachtige interieurs zijn gekomen. En extra leuk: je kunt via ons ook binnenkijken bij influencers. Bij @charisathome bijvoorbeeld.

Verschillende woonstijlen

Niet iedereen heeft dezelfde woonstijl. Gelukkig maar! Zo zie je dat één bank van Room108 in verschillende jasjes gestoken wordt door wat aanpassingen in het interieur. Iedereen geeft een persoonlijke touch aan hun interieur. Zo zullen twee interieurs nooit op elkaar lijken en kun je hier niet alleen iets zien en lezen over interieurdesign en onze banken, maar ook over de bewoner van de ruimte zelf.

Binnenkijken bij jou?

Heb jij ook een bank voor Room108 in jouw woonkamer staan en lijkt het je leuk als we een keertje bij jou komen binnenkijken? Stuur dan een e-mail naar marketing@room108.com. Wie weet zie je binnenkort jouw interieur op deze pagina terug. Meedoen aan onze Style & Win actie kan natuurlijk ook!