GLAMROCK: EEN GROTE WOONKAMER SFEERVOL INRICHTEN MET HOEKBANK CLAIRE CROWDY

Heb jij een grote woonkamer en is de bank het middelpunt van jouw woonkamer waar je veel tijd doorbrengt met je gezin, familie of vrienden? Dan is hoekbank Claire Crowdy een echte aanwinst voor je interieur. Deze grote bank is vooral geschikt om een ruime woonkamer sfeervol in te richten én er is een plekje voor iedereen!

Sfeervolle hoekbank Claire Crowdy in een grote woonkamer

Als je een grote woonkamer hebt, kan het nog best lastig zijn om deze sfeervol in te richten. Je wilt optimaal gebruik maken van de ruimte en zorgen dat het stijlvol en gezellig is. Dit doe je door grote gebaren te maken met statement meubels en ze met elkaar in verbinding te brengen. Je begint bij het belangrijkste meubel; jouw droombank. In deze set kozen we voor hoekbank Claire Crowdy in de stof Renegade Natural. Met een grote hoekbank is er plek voor iedereen én is de ruimte meteen goed gevuld.

Onze collectie biedt duizenden mogelijkheden om jouw droombank helemaal naar wens samen te stellen en aan te passen op jouw grote woonkamer! De lichte bank Claire valt extra op in combinatie met de donkere muren en is dus echt de eyecatcher van deze set. De donkere muren met lambrisering zorgen ervoor dat de gehele woonkamer een luxe en warme sfeer krijgt. Zet de bank liever niet direct tegen de muur aan, maar juist een stuk van de muur af. Zo benadruk je de ruimte en kun je achter de bank een sidetable plaatsen met mooie decoratie of verlichting.

Breng de meubels met elkaar in verbinding

Kies in een ruime woonkamer niet alleen voor een ruime bank, maar ook voor een groot kleed, een royale salontafel en grote woonaccessoires. Het maatwerktapijt Landro in kleur 24 is goed in verhouding met de grootte van de bank. Door de bank en de salontafel op het tapijt te plaatsen creëer je een eenheid. Die eenheid kun je versterken door de kleuren in verschillende items terug te laten komen. De kleur van het tapijt komt terug in de sierkussens op de bank en de gouden woonaccessoires matchen mooi met de salontafel. Om de styling iets levendiger te maken, kun je nog mooie groente takken, bloemen of pluimen toevoegen in de vazen.

Glamrock Hoekbank Claire Crowdy (groot)
Glamrock Hoekbank Claire Crowdy(schuin) (groot)
Glamrock Hoekbank Claire Crowdy Detail (groot)
Glamrock Hoekbank Claire Crowdy Moodboard (groot)
Op de foto: Hoeksalon Claire Crowdy, Maatwerktapijt Landro 24

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *