We mogen binnenkijken in de beige en hotel chique woning van Lisa. Ze woont samen met haar vriend in Breda. Hoeksalon Annabelle pronkt in het mooie interieur.

FVP_9095.kopie

EEN PRACHTIG OPKNAPHUIS

“1,5 jaar geleden heb ik samen met mijn vriend deze woning gekocht. Het was een wat oudere woning waar nog veel aan moest gebeuren. Na even twijfelen zijn we er toch helemaal voor gegaan vanwege de grote tuin en de fijne locatie! Er ligt een nieuwe vloer in en alles is gestuct”. De woning van Lisa en Jeroen heeft prachtige lichtinval en oogt heel ruimtelijk. “Eerst was de hal naar de trap met het toilet een grotere ruimte omdat er ook nog een kast inzat. Die hebben we eruit gehaald en bij de woonkamer betrokken zodat we meer ruimte hebben voor de tafel”.

INTERIEURINSPIRATIE VIA INSTAGRAM

Lisa vind het leuk om met het interieur bezig te zijn. Ze heeft het hele interieur zelf samengesteld en is een interieuraccount begonnen. Je kunt het account vinden op Instagram onder de naam Living.by.lisa. “Op Instagram kom ik altijd veel inspiratie tegen voor mijn interieur en ik vind het heel leuk dat ik nu ook zelf mijn interieur kan delen. Wie weet geef ik andere weer inspiratie! Ik vind het ook leuk om dingen over de verbouwing te posten. Geen picture perfect, maar hoe het er echt aan toe gaat”. Het interieur van Lisa is een combinatie van rustig en hotel chique. De basis van het interieur is licht met beige als hoofdkleur. Het kookeiland, de koffiecorner en de zwarte elementen geven het interieur een hotel chique en luxe uitstraling.

ZACHTE SALON MET GROOT LOUNGEGEDEELTE

Lisa kocht hoeksalon Annabelle bij Whoon in Oisterwijk. “Ik was het model tegengekomen op Instagram en was gelijk razend enthousiast. Ik wilde zo graag gaan kijken dat ik met het openbaar vervoer naar de winkel ben gegaan”, lacht Lisa. “Toen ik het model in de winkel zag was ik meteen verkocht. Later ben ik terug geweest met mijn vriend en hebben we de salon besteld” Lisa en Jeroen kozen voor de stof Mine Shell 196. “We zijn echt heel blij met de salon. Het is een zachte salon en we passen samen op het loungegedeelte, echt perfect! Ik zou de salon nog graag uitbreiden met een innerbench om daar een mooie vaas op te kunnen zetten voor nog een chiquere look”.

 

NOG MEER PLANNEN

Na 1,5 jaar verbouwen en klussen is de woonkamer al een heel eind, maar ze zijn nog niet klaar. “De bovenverdieping gaan we nog helemaal doen, want daar is nog bijna niks aan gedaan. Momenteel zijn we bezig met de badkamer, helemaal in stijl van ons interieur met een beige basis en koperen en walnoot houten details! We willen ook graag een overkapping in de tuin en het liefst met een jacuzzi 😉”.

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.