We mogen binnenkijken in de Moderne woning van Manuela. Manuela woont samen met haar man, twee zoons en viervoeter Freek.

Hoekbank Annabelle in Silent Cream 02 bij binnenkijker in Tilburg

Interieurstyling als hobby

Manuela woont al 7 jaar in hun huidige woning. ‘’We hebben het huis samen met een aannemer gebouwd zodat we het helemaal naar onze eigen smaak en zin konden bouwen. We wilden graag een grote keuken aan de voorkant aangezien we overdag veel in de keuken leven. ’s Avonds zijn we vooral te vinden op de bank in de woonkamer”, zo licht Manuela de indeling van hun huis toe.

‘’Ik heb niet echt hobby’s, maar ik ben vooral bezig met mijn huis’’.  Dat is ook zeker terug te zien vinden wij! ‘’Ik haal inspiratie uit woontijdschriften maar ik vind het ook leuk om naar meubelwinkels te gaan en een rondje te lopen. Woonprogramma’s vind ik ook altijd leuk om te kijken voor wat inspiratie. Daarnaast maak ik ook veel gebruik van Pinterest, dat is echt mijn grootste inspiratievriend!”, zo vertelt Manuela. Manuela vindt het ook leuk om bezig te zijn met het interieur van anderen. ‘’Ik help ook weleens andere mensen als ze willen verbouwen of inrichten. De meeste willen dan ook graag dezelfde stijl als wat ik heb en dat is natuurlijk best een compliment!’’

Moderne Japandi

Manuela houdt ook veel van verandering in haar interieur. ‘’Als mijn schoonmoeder op bezoek komt zijn er altijd weer nieuwe accessoires in huis’’ vertelt Manuela. ‘’Ik vind het moeilijk om mijn eigen interieurstijl te omschrijven want industrieel is het niet.  Ik kwam laatst iets tegen over Japandi interieur en dat omschrijft dan eigenlijk precies mijn interieur!’’.

De zoektocht naar een nieuwe bank

Manuela heeft haar Room108 bank bij Whoon in Oisterwijk gekocht. ‘’Hiervoor hadden wij ook al een bank van Room108, maar die was heel anders in vergelijking met die we nu hebben. Onze oude bank was donker en op pootjes, dat vond ik minder knus”, vertelt Manuela. Toen ze een nieuwe bank kochten, had Manuela al snel iets voor ogen: ‘’Ik wilde graag een bank die lekker en gezellig oogt in een lichte kleur.” Manuela koos uiteindelijk voor hoekbank Annabelle met een tussenelement in de stof Silent Cream 02. En daar is ze erg tevreden over! “Ik hou van dit soort banken, een beetje plofferig en lekker cosy. De bank is ook lekker groot, precies wat we nodig hebben want het kan hier nog wel eens druk zijn in huis”, lacht Manuela.

Manuela krijgt ook veel opmerkingen over de bank en dat vinden wij niet heel gek aangezien de bank prachtig bij het interieur staat. ‘’Vrienden van ons wilden ook een nieuwe bank en die stuur ik dan door naar één van jullie winkels’’.

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.