Wij kijken binnen bij Jessy en Stefan in hun landelijke en authentieke woning, waar zij samenwonen met hun 2 kinderen. De woning bevindt zich in een compleet gerenoveerde jeneverstokerij in Kuringen, België én zij hebben hier een eigen B&B.

Hoekbank Annabelle in een okergele zachte stof. Gecombineerd met een groot rond vloerkleed en bijpassende decoratie.

VAN RUÏNE NAAR VOLLEDIGE WONING EN B&B

Wanneer wij arriveren in Kuringen, kijken we direct onze ogen uit. Wát een gaaf pand is dit! Ook binnen, waar we gastvrij welkom worden geheten door Jessy en Stefan, is het lastig te bepalen waar eerst te kijken. Er zijn erg veel authentieke details! “We kochten deze oude jeneverstokerij uit 1864 als een complete ruïne, die ondertussen volledig is gerenoveerd en verbouwd. Onze eigen woonruimte was eerst aan de beurt, zodat het voor ons leefbaar was. Daarna zijn we met de B&B aan de slag gegaan. Hier hebben we vier kamers en een sfeervolle plek om bijvoorbeeld te ontbijten.” Zo vertelt Jessy enthousiast en ze laat ons foto’s zien van het proces.

In de woonkamer staat een eyecatcher van een salon, namelijk Room108 hoeksalon Annabelle in een toffe kleur. Jessy en Stefan wonnen in november 2022 het bedrag van de salon terug door mee te doen aan onze winactie.

STYLING EN KUNST

“Ik hou mij graag bezig met de styling van ons huis en van de ruimtes in onze B&B” vertelt Jessy. Stefan haakt in: “Dat klopt, ze vindt het erg leuk om te stylen, soms wordt ze bijna iets té enthousiast en pakt ze helemaal uit. We beslissen wel veel dingen samen.” De sfeer en de landelijke styling is erg mooi en uniek! Ook zien we hier en daar wat bijzondere kunst. Jessy vertelt hier meer over: “Stefan is kunstenaar en wij houden erg veel van moderne kunst, zoals speciale schilderijen bijvoorbeeld.”

HOEKSALON ANNABELLE

Naast één van de bijzondere schilderijen is de salon het favoriete item van Jessy. “Onze hoeksalon is zó uitnodigend, ik zit er vrijwel iedere avond lekker een boek in te lezen of tv te kijken” aldus Jessy. Jessy en Stefan kochten de salon bij Room108 Bonheiden. Nadat zij Room108 salon Gigi in de stof Fusion Brandy op internet hadden gezien, zijn ze gaan kijken in de showroom. “De kleur was in het echt toch niet helemaal wat wij zochten, maar de stof zelf en de structuur hiervan sprak ons wel aan. Wij zijn toen gegaan voor de Fusion in kleur Mustard, het was een spannende keuze maar het is echt goed uitgepakt!”, vertellen Stefan en Jessy beide enthousiast. “We kozen specifiek voor dit model omdat deze salon er zo uitnodigend uitziet. En door de lendenkussens heb je de mogelijkheid om actief te zitten of juist lekker te loungen als je de kussens weghaalt”. Wij vinden de salon en de gekozen stof echt een perfecte matcht met de authentieke ruimte en het interieur!

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.