Wij kijken binnen in het moderne classy interieur van Jolanda. Zij woont samen met haar man Frank en hun drie kinderen Rowin, Liszy en Aiden in Weert.

Zandkleurige hoekbank Victoria en groene loveseat Adele in een modern en classy interieur, binnenkijker.

VERBOUWING VAN DE VRIJSTAANDE WONING

We zijn onder de indruk van het huis én interieur van Jolanda, het ziet er allemaal top uit! ”Het huis dateert uit 1997 en wij zijn de derde bewoners. In januari 2022 hebben we, voordat wij er introkken, in 6 weken het huis verbouwd. Er is ontzettend veel aan gebeurd, van binnen is het volledig gestript!”, vertelt Jolanda. In de woonkamer pronken de ruime hoeksalon Victoria en comfy loveseat Adèle van Room108.

HOTEL CHIQUE, MODERN EN CLASSY

“Ik heb de inrichting en stijl van het interieur zelf bedacht en gestyled”, vertelt Jolanda. “Inspiratie haal ik van Pinterest, woonprogramma’s en woonwinkels. Het liefst verander ik iedere drie maanden de accessoires en sierkussens voor nét een andere look en feel tijdens de verschillende seizoenen!” Dat Jolanda gevoel heeft voor interieur is te zien, het resultaat mag er wezen. Jolanda deelt ook sfeervolle plaatjes van het interieur op haar Instagrampagina @pand13.c.

HOEKSALON VICTORIA EN LOVESEAT ADÈLE

Het middelpunt van de woonkamer is met zekerheid hoeksalon Victoria. “De salon kochten wij bij Room108 Eindhoven, waar we heel goed zijn geholpen door Ashley. Het personeel was leuk en de sfeer in de winkel gezellig!”, vertelt Jolanda enthousiast. “Wij zijn voor de Victoria gegaan omdat deze een fijne diepe zit heeft waar je lekker in kan ploffen met het hele gezin, hier wordt ook veelvuldig gebruik van gemaakt. De stof en kleur, Mine Shell 196, passen perfect bij ons interieur. We hebben onlangs nog wel losse lendenkussens bestelt zodat je ook de mogelijkheid hebt om actief te zitten.” Samen met loveseat Adèle in de toffe groene stof, Fusion Thyme, vormt dit een sfeervol geheel. Wij snappen de keuzes voor de salon en loveseat dus helemaal én gingen met een voldaan gevoel weer naar huis, wat een toffe binnenkijker was dit!

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.