Vallende blaadjes en kortere dagen, de herfst komt eraan! De tijd van gezelligheid en lekker knus binnenblijven.

Groene bank van Room108 in een stoer interieur met oranje sierkussens

Herfst in je interieur

Haal de herfst van buiten naar binnen door een geborgen en warme sfeer te creëren in je woonkamer. Laat je inspireren door het rijke kleurenpallet dat buiten te zien is door de gevallen blaadjes, dennenappels en kastanjes. Bij de herfst horen warme kleuren en zachte stoffen. Lekker salonhangen onder een dekentje terwijl het buiten regent. Dat is nou echt herfst!

Wat zijn dé herfsttinten

Rood, oranje, geel en bruin zijn kleuren die passen bij de herfst. Deze diepe en warme kleuren stralen een geborgen sfeer uit en dat is wat je wilt in deze koudere tijd van het jaar. Cognac is een chique en stoere kleur die ook erg goed in dit kleurenpallet past. Daarnaast zie je ook veel grijstinten voorbij komen.

Salon Gigi in de kleur Adore Copper geeft een echte herfstachtige look aan dit interieur:

Oranje bank van Room108 in een hotel chique interieur

Een andere look met accessoires

Met accessoires kun je het interieur al een hele andere look geven. Bij een herfstachtige look horen zachte en gebreide stoffen bijvoorbeeld bij een dekentje of de kussens. Een wat grotere verandering is een mooi tapijt neerleggen. Een zacht tapijt in een aardse stof zorgt gelijk voor veel sfeer. Qua accessoires en decoratie is het mooi om natuurlijke materialen te gebruiken als hout en planten. Koperen materialen passen er ook echt goed bij! En vergeet vooral de (led)kaarsen in huis niet aan te steken 😉