Donkere kleuren zorgen voor contrast en maken een ruimte sfeervol. Een donkere muur is een statement op zich én zorgt voor een gezellige uitstraling. Je kunt dit in vrijwel iedere woonstijl toepassen, maar in een luxe interieur staat het éxtra mooi. Glamrock it is!

Hoekbank Noëlle Ottoman , interieur met donkere kleuren

De Glamrock woonstijl met donkere kleuren

Een woonstijl is de basis van je interieur en laat zien wie je bent. De keuze voor een woonstijl is heel persoonlijk en er is ontzettend veel mogelijk. Een ding geldt in ieder geval voor iedereen: je voelt je graat thuis in je eigen huis. Wil je ontdekken welke woonstijl het beste bij jou past? Zoek dan naar inspiratie, maak hiervan een moodboard, bepaal je kleurenpalet en zie hoe jouw woonstijl ontstaat! Iedere woonstijl heeft eigen kleuren, materialen en kenmerken. De Glamrock woonstijl oogt zeer luxe door de glanzende materialen en is perfect voor het gebruik van donkere kleuren.

Hoeksalon Noëlle

Natuurlijk is het belangrijk om kleurcontrasten te maken, zodat het interieur levendig blijft. Dit kun je het beste doen door items die wat meer aandacht verdienen in een lichtere tint te kiezen. Zo werkt het bijvoorbeeld goed om een donkere salon voor een lichte muur te plaatsen of om een lichte salon voor een donkere muur te plaatsen. In deze set komt hoeksalon Noëlle in de stof Renegade Liver heel mooi naar voren door het licht-donker contrast met de zwarte muur. Daarnaast is de styling volledig in bronzen en gouden tinten, waardoor er een rustig geheel ontstaat. De luxe materialen zorgen voor het glam effect!