Model Victoria heeft een tijdloos ontwerp en kan dankzij de vele variaties aangepast worden aan iedere woonstijl. Victoria heeft ruime, diepe zittingen en brede leuningen die het model een luxe uitstraling geven. Daarnaast zorgt het zachte zitcomfort ervoor dat je heerlijk kunt relaxen.

Uitgelichte Afbeelding 36. Glamrock Leefhoek Victoria

Voor iedere woonkamer een passende uitvoering

Victoria is leverbaar als fauteuil, loveseat, salon, hoeksalon of leefhoek. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten stof en (eco-)leder in diverse kleuren. Door de ontelbare hoeveelheid variaties komt het dicht in de buurt van maatwerk én is er voor iedere woonkamer een passende uitvoering. Je stelt jouw droomsalon dus volledig naar wens samen!

Je ideale salon samenstellen

De Room108 stof en leder collectie bestaat uit een zeer uitgebreid aanbod. Wil je graag een zachte velvet stof, een ribstof, een teddystof, een stof met structuur, strak eco-leder of juist stoer luxe leder? Het is allemaal mogelijk! In onze showrooms kun je alle stof en leder stalen bekijken en vergelijken. Met de ruime hoeveelheid aan keuzes, vind je altijd een bekleding naar wens!

Alle stof en leder soorten zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor er in totaal meer dan 700 verschillende opties zijn! Nadat je de soort bekleding hebt gekozen, is het dus ook mogelijk om uit verschillende kleuren te kiezen. Op deze manier kun je jouw salon volledig afstemmen op de kleuren en de sfeer in je interieur.

Heb je jouw salon volledig naar wens samengesteld? Mooi! Dan is het tijd om de salon in bestelling te zetten, zodat onze fabriek aan de slag kan. Aangezien de salon volledig naar wens besteld en gemaakt wordt, is er altijd een levertijd. Vraag de medewerkers in de showroom naar de actuele levertijd.

Ontdek alle mogelijkheden in onze showrooms

In de showroom kunnen onze stylisten je alle mogelijkheden laten zien en je natuurlijk voorzien van advies op maat. Bekijk ons lookbook voor foto’s van klanten thuis óf neem alvast een kijkje in het elementenoverzicht om inspiratie op te doen!