Onze salon Annabelle is een populair model dat vele variaties kent. Daardoor past de Annabelle in vrijwel iedere woonstijl en is het een van onze populairste modellen. Wij zetten daarom deze mooie salon in de spotlight!

Lichte hoekbank Annabelle Square met ronde salontafels en een groot vloerkleed.

Het fijne comfort van salon Annabelle

Hoeksalon Annabelle heeft een goed comfort dankzij de dik gevulde zit- en rugkussens. De bijbehorende lendenkussens versterken dit comfort en geven de salon nét dat beetje extra. Omdat de zittingen en dus ook de kussens zo ruim zijn is het ook een heerlijke salon om lekker in te ploffen na een lange dag of op een luie ochtend.

Multifunctioneel model

Door de vele variaties en mogelijkheden is deze salon écht een model wat gemakkelijk past in iedere interieurstijl, van landelijk tot hotel chic. De strakke afwerking en brede armleuningen geven de Annabelle een luxe uitstraling. Er is oneindig veel mogelijk in elementen, opstellingen, stoffen en kleuren. Zo is er altijd een uitvoering welke helemaal bij jou past!

Uit voorraad leverbaar

Wil jij heel graag een hoeksalon Annabelle in huis, maar het liefst lekker snel? Dit is door ons voorraadmodel Annabelle Square mogelijk! Deze populairste uitvoering van de Annabelle, in de afmeting 415 x 220 x 175 cm. en in de stof Mine Shell 196, leveren wij uit voorraad en daardoor hoef je niet lang te wachten op deze toffe salon.

Loungesalon Annabelle Lazy

Een speciale uitvoering is de loungesalon Annabelle Lazy. Hier kun je een riante relaxplek mee creëren en is daarmee een echte eyecatcher! De salon wordt gecreëerd door meerdere longchairs aan elkaar te koppelen en hij is er in een single, double en triple variant. Droom jij van een ware thuisbioscoop? De Annabelle Lazy leent zich hier perfect voor! Hierover schreven wij eerder al een aparte blog.