Grijs is de perfecte basiskleur voor een industrieel interieur. Dat grijs alles behalve saai is, laten we je zien door gebruik te maken van verschillende kleurnuances. De tijdloze kleur is geschikt voor meubels, muren, de vloer én woonaccessoires. Hou je van iets meer kleur? Zelfs dan is grijs ideaal, want grijs kan met vrijwel iedere andere kleur gecombineerd worden!

hoekbank Jolie Kiss Graphite, industrieel interieur.

Een grijze basis is altijd goed

De kleur grijs is de basiskleur én de accentkleur in deze set. Hoekbank Jolie in Kiss Graphite vormt samen met Room108 tapijt Cassio in de kleur 24 een perfecte grijze basis. De verschillende texturen en tinten van de bank en het tapijt zorgen voor een subtiel contrast. De diverse tinten grijs geven diepte aan je interieur en versterken de vormen in de ruimte. Door hier grijze, zwarte en donkerblauwe woonaccessoires aan toe te voegen ontstaat er een harmonieuze look.

Hoeksalon Jolie

Hoekbank Jolie kan zowel met als zonder in-between element gemaakt worden. Dit element zorgt niet alleen voor een leuke twist aan je hoekbank, maar dient ook als handig extraatje. Je kunt dit element gebruiken als bijzettafel én als mooie decoratie plek. Bovendien zijn er in onze collectie nog verschillende andere elementen om jouw hoekbank helemaal naar wens samen te stellen!

Op een grote hoekbank passen natuurlijk ook veel woonaccessoires zoals sierkussens en plaids. Door de sierkussens in lagen tegen elkaar aan te zetten, creëer je een knusse hoek om in weg te kruipen. Voor de kleur van deze items kun je het beste kijken naar de basiskleuren van je interieur. In dit geval zijn dat de kleuren grijs en blauw. Door kussens in deze kleuren te combineren ontstaat er een mooi geheel. Kies voor een mix van texturen en patronen om het iets spannender te maken. Een mooie bijpassende plaid maakt het plaatje compleet!