Ronde vormen zijn nog steeds erg populair in de moderne interieurs. Het werd dus tijd om een nieuw model toe te voegen dat helemaal past bij deze trend et voila: de Adèle. Even geleden introduceerden we de Adèle al als loveseat, maar er is meer!  

tweezitsbank Adèle met ronde vormen

Salon Adèle

Het elegante bankstel Adèle is er ook als tweezitsbank én als driezitsbank. De verschillende uitvoeringen van de Adèle zijn fantastisch om met elkaar te combineren. Als je de ruimte hebt, kun je met de bank, de hocker en de fauteuil een mooie set creëren. Heb je juist een kleine ruimte? Lees dan snel verder, want we geven je een aantal tips om met deze kleine bank een groots gebaar te maken!

Combineer ronde vormen

Een salon met rondingen heeft een flexibel karakter en is daardoor makkelijk te verschuiven in de ruimte. Door de salon te combineren met een ronde bijzettafel, een rond vloerkleed en ronde ornamenten, krijgt de ruimte een speelse en elegante uitstraling. De lambrisering op de muur zorgt voor een beetje contrast waardoor de ronde vormen nóg beter opvallen.

Ga voor grote kussens

Ondanks dat de salon lekker compact is, moet je er wel goed op kunnen relaxen. De (vijf!) grote kussens die bij deze bank zijn inbegrepen, zijn heerlijk om in weg te zakken. Door ze mooi te decoreren zijn sierkussens niet per se nodig en behoud je rust in de kleine ruimte.

Schuif een hocker aan voor extra comfort

Wil je graag met z’n tweeën bankhangen met de voeten omhoog of komt er bezoek? Schuif de hocker Adèle erbij! Deze ronde hocker hoeft geen vaste plek te hebben en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien is de hocker er in twee verschillende afmetingen. Ideaal!

Kies de juiste kleur en textuur

Wil je de bank laten opvallen in de ruimte? Kies dan voor een opvallende of contrasterende kleur óf juist voor een bijzondere textuur. In deze set kozen we voor de Adore Indigo. Door in deze set met voornamelijk blauwe tinten te werken, ontstaat er een rustig geheel. Vind je de bank Adèle ook zo tof, maar wil je een totaal andere stof of kleur? Dat kan! Onze collectie bestaat uit meer dan 700 opties in kleur en stof dus de keuze is enorm! Benieuwd hoe de Adèle er in een andere look uit ziet? Bekijk dan het interieur van Huizedop!

Op de foto: Tweezitsbank Adèle