We mogen binnenkijken in de mooie en lichte classy woning van Ola in Tilburg. Ze woont hier alweer een tijdje, samen met haar vriend Mike.

Totaalbeeld woonkamer met lichte hoekbank en donkere accessoires

VERBOUWING VAN EEN DROOMHUIS

Ola vertelt dat ze na het kopen van de woning in juni 2022 eerst een halfjaar hebben verbouwd. Pas in november 2022 was de verbouwing klaar en zijn ze er gaan wonen. “Mijn vriend, schoonvader en familie hebben alles verbouwd. Er is een aanbouw achter bij de keuken gemaakt met een lichtkoepel waardoor er veel licht in de woning naar binnenkomt. Eigenlijk hebben we elk hoekje in het huis aangepakt. Van de keuken en de badkamer tot de zolder en de bijkeuken!”

HET HUIS STYLEN

De styling van het huis heeft Ola helemaal zelf gedaan. Ze zou haar stijl omschrijven als cozy modern en eclectisch. Dat Ola een goede stijl heeft is de mensen om haar heen ook opgevallen. “Op mijn werk vragen regelmatig collega’s of ik hun huis wil stylen. Natuurlijk help ik ze er erg graag mee!”

GROTE BANK MAAR TOCH LEKKER COMPACT

De bank zien Ola en haar vriend Mike als een must have in het huis. “Mijn vriend laat mij volledig de styling en inrichting doen, maar wilde wel mee beslissen over de bank.” De bank hebben ze gekocht bij Whoon in Oisterwijk en zijn hier erg enthousiast over.  “We zijn enorm goed geholpen. Er is ook echt de tijd de voor ons genomen. De halve winkel werd verbouwd om de juiste keuzes te kunnen maken.” Ze hebben gekozen voor hoeksalon Noëlle in de stof Mine Shell. “De bank zit enorm lekker. Ik ben erg klein, en doordat de zitgedeeltes in verschillende maten te bestellen zijn, hebben we de perfecte afmeting kunnen vinden! Verder wilden we graag een lounge gedeelte waar we samen op konden liggen en ook dat hebben we nu. Dat plekje wordt goed gebruikt door ons beide. Wij liggen elke avond samen in dat hoekje, heerlijk!” Ola en Mike hebben de bank nu 7 maanden en hij bevalt het stel erg goed. “Als je me nu zou vragen of ik een ander bank zou willen, zou ik nog steeds voor deze gaan. En Noëlle is tijdloos in deze kleur.” Ola is niet de enige die deze keuze (opnieuw) zou maken. “Mijn moeder wil de bank ook! Ze vindt hem groot, maar toch compact ogen. Zo kan de bank dus makkelijk met een groot gezelschap worden gebruikt. En dat is ideaal.”

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.