We zijn vandaag in Tiel, waar we binnenkijken in de moderne, ruimtelijke en warme woning van Marjolijn en haar vriend Stefan. Zij wonen hier samen met twee van de drie kinderen die nog thuis wonen.

FVP_1129-Verbeterd-NR_2

EEN VERRASSENDE INDELING

Zodra wij de woning van Marjolijn binnenkomen zijn we verrast door de bijzondere en open indeling van het interieur. Marjolijn vertelt meer: “We hebben heel veel veranderd aan de woning, wij hebben deze van binnen helemaal verbouwd en zijn nóg niet helemaal klaar! Het is nu meer een open ruimte geworden, en dat vinden we zelf ook heel mooi en bijzonder.” Marjolijn vraagt haar vriend Stefan om ook wat te vertellen: “De dragers van het interieur zijn de houten unit en de gietvloer. We hebben contrast aangebracht in de gordijnen en alles vormt een rustig geheel,” vertelt hij. De bank is daarnaast ook een eyecatcher in het interieur, deze past perfect in de ruimte!

VERSCHILLENDE WOONSTIJLEN COMBINEREN

“Ik en Stefan houden ons beide graag bezig met het stylen en inrichten van het interieur. Alhoewel ik het soms wel lastig vind. Onze stijlen zijn ook best verschillend namelijk. Mijn stijl is meer kleurrijk en sfeervol, die van Stefan wat strakker en rustiger. We hebben nu een goede basis waarbij alles matcht, we zijn verder nog een beetje zoekende in wat we willen en doen alles stap voor stap! Ik hou wel van af en toe een gek detail,” vertelt Marjolijn. De basis is inderdaad heel goed met alle stijlen en kleuren te combineren, het geheel heeft een warme en ruimtelijke uitstraling.

EEN GROTE LOUNGEBANK ALS MIDDELPUNT

Hoeksalon Claire past perfect in de woonkamer en deze is hier echt voor gemaakt! Marjolijn vertelt meer over hoe de keuze op deze bank is gevallen: “Wij wisten wat wij zochten in een bank, deze moest lekker ruim zijn met plek voor het hele gezin en voor visite. Stefan is naar Whoon in Oisterwijk gegaan én zijn oog viel toen op de bank Claire. Hij heeft toen een verkoopster aangesproken die ongeveer net zo lang was als ik, haha. Zij hebben toen samen de bank getest en Stefan was enthousiast! Met zijn drieën, samen met onze dochter, zijn we toen teruggegaan naar Whoon en is het de bank Claire ook geworden. Ook de stof zoals deze in de winkel staat was perfect, dus daar zijn we ook voor gegaan!” De hoekbank Claire is uitgevoerd in de stof Luna 06, deze matcht echt heel mooi met de gietvloer en de andere items in huis! “Een leuk detail is de losse hocker, deze is multifunctioneel in gebruik en je kan er alle kanten mee op! Deze functioneert bijvoorbeeld als salontafel, maar ook om de bank te verlengen en lekker te loungen,” voegt Marjolijn hier nog aan toe.

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.