We mogen binnenkijken in de sfeervolle woning van Ràchel in Enschede. Ze woont samen met haar man en twee zoontjes en er is een dochtertje opkomst.

Hoekbank Christiane met ottomane van Room108

Onverwachts verhuizen

Ràchel en haar man hebben de sleutel in juni 2021 gekregen. Voorheen woonden ze al in de buurt in een nieuwbouwhuis maar waren toen niet per se op zoek naar een andere woning. Rachel had zich destijds toch ingeschreven voor alle nieuwbouwprojecten. Eind 2019 kregen ze te horen dat ze waren ingeloot. Ze hebben besloten om te gaan kijken, werden enthousiast en besloten toch te gaan verhuizen.

 

De start van het Instagram account

Ràchel was erg nieuwsgierig naar de nieuwe buren en wilde graag weten wat hun plannen  waren met de nieuwe woning. Toen heeft ze via via het telefoonnummer gekregen van Juliëtte. Ràchel en Juliëtte zijn samen in contact gekomen en uiteindelijk een Instagramaccount gestart om inspiratie op te doen voor het interieur van de nieuwe woningen. “We liepen tegen hele uiteenlopende vragen aan, denk bijvoorbeeld aan waar je je bank het beste kunt neerzetten: aan de lange kant of juist voor het raam. Gek genoeg vind je dus antwoord op dat soort vragen op Instagram. Net zoals heel veel inspiratie trouwens! Toen onze huizen helemaal klaar waren, zijn we zelf ook interieurplaatjes van onszelf gaan delen, te bewonderen op het Instagramaccount @oostwest.thuisbest.” Dat werd een groot succes!

Interieurstijl combineren

Ràchel omschrijft de woonstijl “neutraal met een beetje industriële accenten’’. Door de stalen deuren en zwarte accenten komt de industriële look terug in het interieur. Er komen ook veel lichte kleuren terug in de woning. “Ik vind de lichtgrijze kleur van de bank ook erg mooi omdat je het met veel verschillende kleuraccenten kunt combineren’’. En we zien dat dat combineren Ràchel aardig lukt!

De perfecte bank

Ràchel heeft de hoekbank Christiane met ottomane in de stof Lund Grey 65. De keuze van de bank was al snel gemaakt. Ràchel en haar man zijn langs geweest bij kötter living om verschillende stofstalen en banken te bekijken. Hoekbank Christiane was precies wat ze voor ogen hadden. Ràchel beschrijft de bank als een beetje speels door de extra stiknaden. ‘’Je kunt er ook gerust een keer een kruimel op laten vallen wat vooral handig is met de kinderen’’.  Het favoriete plekje op de bank is ongetwijfeld het hoekje bij het liggedeelte. Ràchel zou graag nog een hocker erbij willen zodat je ook aan de andere kant van de bank kunt liggen.

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.