Dit keer kijken we binnen in het mooie huis van Linda in Zandvoort. Zij woont hier samen met haar man Rene, zoon Tim en hun 2 katten Louis en Lola. Omdat zij in Zandvoort wonen zijn ze natuurlijk dol op het strand en de duinen.

Room108 U-bank Noëlle in een lichtgrijze kleur, binnenkijker Zandvoort. modern landelijke woning.

Een gastvrij welkom in een modern landelijke woning

We hebben al gelijk een erg welkom gevoel als we binnenstappen. De woning en Linda zelf stralen één en al gastvrijheid en huiselijkheid uit. Ook de twee katten vinden alles wat er gebeurt heel interessant en nemen hun kans: ze poseren uitgebreid voor de camera! Het is dan ook helemaal niet erg om binnen te mogen kijken in deze modern landelijke woning!

Midden in de ruime woonkamer staat de toffe hoeksalon Noëlle van Room108 te shinen. Linda won in 2021 het bedrag van de salon terug door deel te nemen aan onze winactie!

Een tijdloze basis

Linda vertelt dat toen zij in deze woning kwamen wonen er ontzettend veel is verbouwd en gebeurd. “Er is een uitbouw geplaatst aan de achterzijde van de woning, we hebben een toffe houten vloer gelegd en de keuken werd vernieuwd. Wat ook erg fijn is, is dat alles wat we hebben gekozen heel tijdloos is waardoor het niet te zien is dat dit alweer even geleden is!” Daar zijn wij het mee eens, het lijkt helemaal als nieuw!

Schuiven met interieuritems

Linda vindt het zelf ontzettend leuk om regelmatig wat kleine dingen te veranderen in huis. “Ik wissel regelmatig de accessoires, kussentjes en kleine items om en creëer daardoor telkens weer nét een andere sfeer in huis” vertelt Linda. “De basis is neutraal en grote items wisselen niet al te vaak. De grote kast van mijn overgroot oma is een item met een speciaal plekje in huis.”

Hoeksalon Noëlle

Zo’n anderhalf jaar geleden was het tijd voor een nieuwe salon, deze werd gekocht bij Room108 in Amsterdam. “We waren op zoek naar een stevige maar comfortabel salon, met ook in het uiterlijk een combinatie tussen strak en sfeervol.” Onze salon Noëlle heeft dit allemaal en past hier daarom perfect! Lekker ruim uitgevoerd als hoeksalon in U-vorm, in de mooie stof Mine Dolphin. Hij blendt heel mooi in de modern landelijke stijl van het interieur. Linda en haar gezin zijn nog steeds erg blij met de salon!

Heb jij thuis ook een Room108 salon staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie.