Teddy stof is momenteel een echte musthave in een modern interieur. Deze heerlijke zachte stof wordt vaak gebruikt op stoelen en fauteuils, maar kan ook prachtig zijn op een enorme leefhoek! Wij laten je graag zien hoe je deze aaibare trend in huis combineert. Durf jij het aan? 😏 

hoekbank Elise square in een lichte teddy stof

Hoeksalon Elise Square in teddy stof

We snappen het als je het liefst je hele interieur wilt omhullen met deze zachte teddy stof, maar dat is misschien iets té enthousiast. Door een groot statement item in een teddy stof te kiezen, kom je toch aardig in de buurt. Een grote hoeksalon zoals onze Elise square is hier perfect voor!

Bij zachte stoffen als deze staan neutrale kleuren het beste. Je interieur krijgt er namelijk een zachte en knusse uitstraling van. De teddy stof Alphine is bij ons in verschillende neutrale kleuren leverbaar, zoals wit, crème, grijs en bruin. Hoeksalon Elise square is hier uitgevoerd in Alphine Natural. Om de zachte sfeer te behouden, zijn woonaccessoires in neutrale tinten het beste.

Net als de hoeksalon in teddy stof is het fluffy tapijt Cassio 23 een echte sfeermaker in huis. De zachte materialen van het tapijt en de hoeksalon gaan goed samen. Wil je de relaxte vibe van de City Chic look helemaal compleet maken? Kies dan voor de accentkleur groen in bijvoorbeeld planten en kleine woonaccessoires.

Op de foto: Hoeksalon Elise Square, Maatwerktapijt Cassio 23