De woonkamer is een van de ruimtes in huis waar je écht kan uitpakken met kleur. Door de kleuren van de meubels en woonaccessoires door te trekken naar de muur creëer je een fantastisch totaalplaatje. Stel je deze set eens voor met een witte muur. Een stuk minder sfeervol, toch? Bekijk je het liever door een roze bril? We got you!

Rood en roze interieur, met bank Cloë

Rood en roze combineren in je interieur

Rood-roze tinten zijn gewaagde hoofdkleuren voor je interieur, maar als je de kleuren van de liefde op de juiste manier toepast dan creëer je enorm veel sfeer. Rood en roze zijn vooral geschikt voor ruimtes in huis waar actie plaatsvindt, zoals de woonkamer. Dit is meestal een van de meest centrale ruimtes in huis waar veel tijd wordt doorgebracht. Kortom: de perfecte plek om kleurrijk te stylen! Als je kiest voor toonaangevende kleuren, is het verstandig om eerst een moodboard te maken van de verschillende kleurnuances en materialen die je wil gaan gebruiken. Zo zie je van te voren of de kleurcombinaties en materialen goed samen gaan. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een heel leuk voorproefje!

Rood en roze gaan in ieder geval heel goed samen met hout, goud en ton-sur-ton. Hout zorgt voor extra warmte, goud voor een luxueus gevoel en ton-sur-ton voor eenheid. Door deze elementen te combineren én natuurlijk met sfeerverlichting en kaarslicht aan, haal je gegarandeerd romantiek in huis. Stiekem houden we daar allemaal wel een beetje van 😉

Salon Cloë

Door verschillende nuances van roze en rood te gebruiken, ontstaat er meer diepte en wordt de warme uitstraling versterkt. De wijnrode velvet bank Cloë in combinatie met de velvet roze hocker springen meteen in het oog. Bank Cloë is hier te zien in Juke Wine Red en de bijpassende hocker in Juke Pink. Bovendien zorgt het luxe velvet van de meubels en het gordijn voor een elegante uitstraling. Het oud roze Room108 tapijt Marino in kleur 42 is zachter van kleur waardoor er een minimalistisch contrast ontstaat. Kun jij helemaal wegdromen in deze set? Houd ons blog dan in de gaten voor meer creaties in het thema Royal Color!